måndag 1 oktober 2012

Skolskjutsen

Det har funkat hur bra som helst förutom då den där första 1 1/2 veckan...
På morgonen har barnen blivit hämtade av samma chaufför och han har kört upp till vårt hus så barnen har bara behövt gå utanför grinden. På eftermiddagen har de lärt sig att man svänger vänster vid Glasmästeriet och har inte behövt bli avsläppta i byn...
Men så har det blivit ändring i körschemat. Hämtning samma tid men nu är det en annan taxifirma som ska höra dem på morgonen i ca 26 dagar (som jag förstått det) och det ska hämtas upp ytterligare 2 barn på vägen. Inga problem med det för det betyder att Caspian inte behöver sitta ute på skolgården från 7,30 och frysa. Men det vi och framförallt Caspian var oroliga för var "SKA DOM HITTA?" Men X i taket så kom taxin faktiskt på nästan utsatt tid och denna taxibuss var tydligen hypermodern för chauffören tryckte på en liten knapp så öppnades sidodörren och barnen kunde kliva på och åka iväg och inte vara oroliga mer.
Så med denna lilla historia vill jag bara säga (vilket jag försöker lära barnen) är att man behöver inte oroa sig i onödan för är det problem, ja, då märker man det.
Slutet gott, allting gott!